Як не помилитися з вибором адвоката?

Пользователь

Знаєте, читаю поради в мережі і трохи гублюсь. Бо наче всі пишуть гарно, а коли доходить до реальної справи — виходить по-різному. Може, я занадто прискіплива? Але дуже хочеться знайти людину, якій можна спокійно довіритися. Поділіться, будь ласка, як ви перевіряли своїх адвокатів?

8 сентября 2025 г., 13:48

Пользователь

@la2217596 Зверталася до адвокатського об’єднання «Актум» https://www.actum.com.ua/  із питанням, яке стосувалося сімейного права, і досі вдячна за ту підтримку, яку отримала. Дуже цінно, коли поруч із тобою не просто юристи, а люди, які розуміють емоційну складову та вміють заспокоїти, підбадьорити й дати чіткі поради. Я боялася, що все затягнеться, але їхня оперативність і структурований підхід приємно здивували. Вони підготували всі документи вчасно, пояснили кожен крок і завжди були на зв’язку, навіть тоді, коли питання здавалося дрібним. У мене залишилося відчуття, що мої інтереси захищають не формально, а з душею та реальним бажанням допомогти. Це рідкісна риса, яку не зустрінеш щодня, і саме вона створює довіру. Якщо колись ще доведеться вирішувати юридичні проблеми, я точно знатиму, куди звернутися, бо для мене «Актум» став синонімом професійності та людяності.

9 сентября 2025 г., 10:32